Restaureringen av Tawaen Pier Bridge kommer att slutföras 2023, uppger myndigheterna i Pattaya

Koh Larn, Pattaya —

Restaureringen av Tawaen Pier-bron kommer att slutföras 2023, enligt Pattayas vice ständige sekreterare.

Han uppgav också att Tawaen Beach Office, som kommer att hysa stadsanställda som flyttats från Pattaya, är 90 procent färdigt.

Restaureringen av Tawaen Pier-bron är ett av "Neo Koh Larn"-projekten i samband med den östra ekonomiska korridoren (EEC), som försöker göra Koh Larn till ett turist- och investeringsnav. Restaureringen täcker brofundament, golv, trottoar och tak.


Söndagen den 31 maj gav Kiattisak Sriwongchai, Pattayas biträdande ständige sekreterare, en uppdatering om framstegen med restaureringen av Tawaen Pier-bron, och uppskattade att den skulle vara klar 2023 för att svara på det ökande antalet turister som en del av EEC:s mål.


Kiattisak uppgav också att byggandet av Tawaen Beach Office, en byggnad i tre våningar på 775 kvadratmeter, har nått 90 procents progression till färdigställande.

Kontoret kommer att hysa stadsanställda som kommer att flyttas från Pattaya till Koh Larn för att ta emot turister, enligt ställföreträdaren. Tawaen Beach Office kommer också att vara ett primärt medicinskt center för att ta emot patienter innan de överförs till Pattaya Hospital och för medicinska nödsituationer.

Pattaya News noterar att ett specifikt slutdatum annat än någon gång 2023 inte angavs.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.