Utforska galaxen och åk på ett rymdskepp i VR på "Mission to the Galaxy by Space Inspirium" på Terminal 21

 Om du gillar utrymme och för närvarande bor i Pattaya, kan denna coola utställning med sci-fi-tema vara precis rätt ställe att kolla in den på. 

Mission to the Galaxy är utforskningen av rymden och stjärnorna från Space Inspirium. Utställningen låter dig resa i galaxen och ta bilder nära de upplysta stjärnorna inklusive solen! Ditt utforskande som första flygande astronaut kommer att kännas mer uppslukande med, naturligtvis, en rymddräkt, som du kan bära medan du är kapten för ett rymdskepp i VR. 

Gå med i Mission to the Galaxy nu på Terminal21 Pattaya Shopping Mall. Tro det eller ej, du kan delta i alla aktiviteter i utställningen gratis, inklusive VR Laser, Topography Mapping, Snap The Moon, Dream Mission och Galaxy Coloring. Du kommer också att få en exklusiv "Ticket to the Galaxy" om du klarar alla fem uppdragen. 

Plats: Tredje våningen (San Francisco), Terminal21 Pattaya köpcentrum

Datum: Nu till 19 juni

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.