Utländsk chaufförs pickup välter tidigt i morse i Pattaya, föraren oskadd

Bang Lamung, Chonburi —

En utländsk chaufförs pickup voltade tidigt i morse i Pattaya-området.

Klockan 1 idag, den 9 juni, svarade Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Center på en bilolycksrapport på Siam Country Club Rd i Pong-distriktet, Bang Lamung, Chonburi.


På olycksplatsen hittades en grå Ford Ranger pickup i upp-och-ned-läge. En manlig utländsk förare (namn och ålder anges inte) stod bredvid den med en barmhärtig samarit som hjälpte honom ut ur lastbilen. Föraren fick endast lindriga skador trots att lastbilen totaldemolerades. Han också avvisade att prata med pressen, enligt räddningsarbetare.


Enligt den barmhärtige samariten, på bilden ovan, sov han vid tidpunkten för olyckan när han hörde ett högt ljud. Han följde sedan efter ljudet och upptäckte att lastbilen välte och föraren klämdes inuti, så han ringde räddningspersonalen och hjälpte föraren ut.

Polisen skulle inledningsvis granska säkerhetsbilder och förhöra föraren för att gå vidare med eventuella rättsliga åtgärder.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.