Pattaya International Pride Festival kommer från 24-26 juni i centrala Pattaya köpcentrum

Pattaya —

Pattaya International Pride Festival 2022 kommer från 24-26 juni på Central Pattaya Mall. Marsch tillsammans för att fira pridemånaden!

Köpcentret Central Pattaya kommer i samarbete med Thailands turistmyndighet och ytterligare 100 föreningar att marschera i "International Pride Festival" från 24 juni till 26 juni. Marschen har för avsikt att fira mångfald i kön och, naturligtvis, att ha lite kul!
Evenemanget är späckat med många funktioner som följande:
24 juni: Se föreställningen "One Man One women on the Beach 2022", som börjar kl. 6


25 juni: Marsch tillsammans i en fräck Pride-parad som presenteras för dig av över 100 föreningar över hela Thailand. 1,000 12 influencers finns garanterat också där. Registreringen börjar kl. 3-4 och paraden kl. XNUMX framför Central Marina-gallerian och går nerför Pattaya Beach Road.

Detta är den första Pride-paraden i Pattaya sedan början av 2020 på grund av Covid-19-restriktioner.


26 juni: Njut av Miss Healthy Queen 2022 kl. 6
Bli en del av världsrörelsen nu på G-våningen i köpcentret Central Pattaya.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.