De administrativa myndigheterna i Nong Prue inspekterar operationer för att lossa trådar runt Soi Boonsampan

Banglamung, Chonburi —-

De administrativa myndigheterna i Nong Prue inspekterade operationer för att lossa trådar på Soi Boonsampan i Banglamung, idag den 16 juni.

Nong Prue borgmästare Winai Inpitak utsåg vice borgmästaren, Somchoke Yindeesuk, att inspektera ledningsupptagningen på Soi Boonsampan för att hålla ledningarna ordnade och säkra.


Somchoke uppgav på borgmästarens vägnar att dagens verksamhet möjliggjordes av Nong Prue subdistrict och Electric Generating Authority of Thailand (EGAT). Det fanns två andra lösgörande projekt i Khao Noi och Khao Talo samhällen.


De tidigare operationerna, som omfattade Soi Nong Mai Kaens entré och Soi Nong Mai Kaen 2 mellan 27 april och 30 april 2022, fick vänliga applåder från lokalbefolkningen, enligt Somchoke. Han bekräftade att Nong Prue administrativa myndigheter successivt skulle göra Nong Prue subdistrikt till en bättre plats.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.