Polisen jagar ytterligare två misstänkta som påstås mörda ett thailändskt par i Taiwan och återvände till Thailand i lördags

Chiang Mai -

Fler arresteringsorder utfärdades för två thailändska misstänkta som påstås ha dödat ett thailändskt par i Taiwan och återvänt till Thailand, rapporterade kommissionären för den kungliga thailändska polisen lördagen den 18 juni.

Polisgeneralen Suwat Jangyodsuk från den kungliga thailändska polisen avslöjade det för pressen den 35-årige huvudmisstänkte, Santi "Wang" Supa-apiradeepailin, som övergav sig till Chiang Mai-polisen i fredags hade enligt uppgift erkänt att det var ytterligare två thailändska personer inblandade i mordet som reste in i Thailand den 11 juni.

Santi anklagades för att ha dödat Prasert Norat och Potjanee Sae Li såväl som deras fem månader gamla ofödda tvillingar i Taiwan den 8 juni och gömt deras kroppar i bilens bagageutrymme innan han övergav dem på en parkeringsplats vid en tågstation i Taoyuan special. kommun i nordvästra Taiwan. Han flydde sedan till sin hemstad i Chiang Mai där han också överlämnade sig till tjänstemännen efteråt.

Polisen utökade sedan utredningen och kunde så småningom identifiera de påstådda bidragsgivarna, nämligen Samart Saelee och Thanawat Pumkhemthong. Utredare håller på att samla in bevis innan de begär att brottmålsdomstolen utfärdar arresteringsorder för mord och tar dem för rättsliga förfaranden.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.