33-årig thailändsk kvinna ska ha kvävt sig själv med en kolbrännare inuti sin sedan och avled på Pattaya Beach Road

Pattaya Beach Road —

En 33-årig thailändsk kvinna ska ha kvävt sig själv med en kolfat i sin sedan och avled på Pattaya Beach Road.

Pattaya-polisen svarade på en dödsrapport från en säkerhetsvakt på North Pattaya Beach Road i Naklua-distriktet Banglamung, Chonburi, runt 5:30 igår, den 20 juni.


Enligt Pattaya News reportrar hittade polisen en vit Honda City sedan parkerad på North Pattaya Beach Road mittemot ett välkänt hotell. Det kvinnliga offret, 33, hittades avliden i förarsätet. Hennes namn undanhölls av polisen.


Polisen genomförde en preliminär kroppsvisitation men hittade inga sår eller blåmärken som kunde tyda på ett slagsmål, enligt Pattaya News reportrar. Emellertid hittade poliserna en begagnad träkolsfat i gammal stil inuti hennes bil, som de trodde att offret brukade kväva sig själv med.
Enligt huvudvittnet, Ed Inzee, en 42-årig hotellsäkerhetsvakt, stannade offret på denna plats vid 7-tiden den 18 juni, men han misstänkte det inte förrän han såg att bilen inte rörde sig på två dagar så han gick för att kolla och hittade henne död.


Offrets släktingar, enligt Pattaya-polisen, uppgav att hon tog examen med en magisterexamen och arbetade i Laem Chabang Port. De misstänkte att hon kan ha gett efter för stress på jobbet eller att hon redan existerade medfödd sjukdom.
Från och med nu har hennes kropp förts till ett sjukhus för en obduktion för att fastställa dödsorsaken. Polisen skulle förhöra hennes släktingar igen för att fastställa hennes motiv.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.