Indian Community of Pattaya och indiska affärsmän träffar den nya Pattayas borgmästare och ber honom att ta hand om inkommande indiska turister, förbättra säkerheten för indier

Pattaya —

Indiska affärsmän och Indian Community of Pattaya hälsade den nya Pattayas borgmästare Poramese "Beer" Ngampiches, i går, den 20 juni, i Pattayas stadshus och bad honom att prioritera turism och ta hand om säkerheten ikommande indiska turister.

Ordföranden för Indian-Pattaya Community Mr. Dee Oa Singh och hans indiska affärsvänner och partners träffade den nya borgmästaren för att diskutera ett fullständigt återställande av turistsektorn, vilket var ett av borgmästarens kampanjlöften.


Enligt rapporter förutspådde Mr. Dee att en fortsatt tillströmning av indiska turister skulle anlända till Pattaya under återhämtningen från Covid-19-pandemin eftersom Pattaya var en av de mest populära destinationerna för indier. Därför uppmanade han borgmästaren att samarbeta med relevanta myndigheter för att ta emot turisterna, särskilt när det gäller säkerhet och säkerhet, som han hävdade skadades av oavslutade vägarbeten, defekta allmännyttiga tjänster, berättelser om nyligen inträffade fickstölderoch trafik.


Som svar berömde Pattayas borgmästare Poramese Mr. Dee och hans affärskamrater för deras iver att hjälpa till med utvecklingen av Pattayas turism och för att de uttryckte sina bekymmer direkt till honom.
uppgav Poramese att han utarbetade en plan för att underlätta ankomsten av turister från alla nationer. Pattaya var en global destination, och borgmästaren lovade att göra det likvärdigt med dess berömmelse. Poramese uppgav att turistsäkerheten var en stor oro och att stadshuset skulle arbeta nära Pattayas polis för att säkerställa att detta var en prioritet.

Thailands turistmyndighet har förutspått betydande ankomster av indisk turism för resten av 2022, som ses här.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!


Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.