En titt på "JJIF World Cup Beach at Pattaya Thailand 2022" Jujitsu-tävling på Jomtien Beach, igår, 23 juni

Jomtien -

Jujitsu-tävlingen "JJIF World Cup Beach at Pattaya Thailand 2022" började officiellt torsdagen den 23 juni 2022. Så här såg det ut.

Slagsmålet ägde rum på Jomtien Beach i Pattaya klockan 6:30. Som brukligt höll vice borgmästare Krishna Boonsawas ett öppningstal för att officiellt kickstarta kampen.

Jujitsu-idrottare från sex länder inklusive Vietnam, Palestina, Sydkorea, Kazakstan, Mongoliet och Thailand kämpade i den här tävlingen och visade spektakulära försvars- och attackfärdigheter. Många Jujitsu-fighters och fans var där och JJIF World Cup Beach på Pattaya Thailand 2022 kommer att hända igen idag, den 24 juni, på samma plats.


=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.