Nongprue-distriktet kommer att hålla dirtbike-racing den 26 juni för att samla in finansiering för studenter i nöd

Nongprue underdistrikt, Banglamung -

Nongprue-distriktet kommer att hålla dirtbike-racing nära Mabprachan Reservoir den 26 juni. All vinst kommer att skänkas till ekonomiskt utsatta barn.

Tävlingen, enligt Nongprues borgmästare, hade skjutits upp i tre år på grund av Covid-19-pandemin. Men den här gången gjorde racingen sin comeback på vad borgmästaren sa var en av de tre vackraste banorna i Thailand tillsammans med Mabprachan reservoar. Klicka på den understrukna texten för vägbeskrivning.

Dessutom skulle all vinst från dessa lopp skänkas till att köpa skoluniformer för ekonomiskt kämpande elever i Nongprue-distriktet.

Kursen öppnar kl. 9 den 26 juni 2022. Inträde är gratis!

Foto med tillstånd: วรัญญา

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.