Burmesisk man ska ha knivhuggit sin vän för verbala tvist i Pattaya, ber om förlåtelse till polisen

Naklua, Banglamung -

En 37-årig burmesisk man ska ha blivit rasande över en verbalt dispyt med sin vän medan han drack och knivhögg sedan sin vän. Den misstänkte väntade med att ge sig in på olycksplatsen och böjde sig upprepade gånger på marken för att visa sin ånger, enligt rapporter.

Incidenten ägde rum klockan 10:30 söndagen den 26 juni 2022. Sawang Boriboon Thammasathans räddare svarade på ett fysiskt överfallssamtal i Soi Naklua 13 i Naklua-distriktet Banglamung, Chonburi, och rusade till platsen.

Enligt The Pattaya News reportrar väntade en burmesisk man vid namn Kyaw Thu Moe (37) på att överlämna sig till poliser efter att han påstås ha huggit sin burmesiske vän i buken med en 20 centimeter lång kökskniv på grund av en verbal tvist.

Enligt grannarna drack den misstänkte och hans vän tidigare tillsammans i sin bostad när ett högljutt bråk utbröt och eskalerade till ett knivhugg. Kyaw (den misstänkte) angav inte anledningen till argumentet utan fortsatte att prostratera för poliserna för att visa sin ånger, enligt The Pattaya News reportrar.

Vid presstid var den misstänkte i polisens förvar för att invänta rättsliga förfaranden medan hans vän, vars identitet undanhölls, var inlagd på sjukhuset i Banglamung. Invånare i Banglamung berättade för The Pattaya News reportrar att migrantarbetare orsakade många olägenheter i området, och några ledde till en skadlig incident som denna. De uppmanade också polisen att vidta åtgärder omedelbart.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.