Grand Prix Beach Road racing hålls i Bang Saen DENNA helg!!

Bang Saen –

Grand Prix beach road carracing hålls i Bang Saen fram till den 3 juli 2022!

Evenemanget är en del av 'Thailand Super Series 2022' som får sällskap av mer än 200 superbilar och sportbilar som Thailand Supercar GT3, Thailand Supercar GTM, Thailand Supercar GTC, Thailand Touring Car, Thailand Super Pickup, Thailand Super Compact, Thailand Super Production, och Thailand Super Eco med många kända förare.

Bilracingen är en "Street Circuit"-stil längs Bang Saen Beach som är välkänd som en av världens vackraste racingrutter, enligt arrangörerna av evenemanget. Tävlingen har också fokuserat på miljön under 'Bangsaen Grand Prix-projektet med elbilsracing som elektriska Go-Karts, Bilsimulatorer och Gymkhana.

För mer information kolla: https://www.facebook.com/BangsaenGrandprix

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.