28-årig kvinna hoppar från lägenhet på tredje våningen i Naklua, hävdar att pojkvän höll henne mot hennes vilja i rummet i ett år

Naklua-

En 28-årig kvinna hoppade från en balkong på tredje våningen till marken i en lägenhet i Naklua-området vid 10:30 igår kväll, den 1 juli 2022.

Kvinnan, vars namn har undanhållits på grund av situationens känslighet, överlevde fallet med endast måttliga skador.

Kvinnan berättade för första responders och Nongprue-polisen att hon inte var självmordsbenägen utan hade bestämt sig för att hoppa från balkongen för att fly sin pojkvän, som inte identifierades omedelbart, som hon hävdade hade hållit henne mot sin vilja i lägenheten i ungefär ett år.

Sawang Boriboons räddningsarbetare tog henne till ett lokalt sjukhus för vidare behandling.

Polisen i Nongprue uppgav till The Pattaya News att de inte är helt övertygade av kvinnans påstående och planerar att prata med henne och alla andra inblandade parter efter att hon återhämtat sig från sina skador.

TPN media kommer att tillhandahålla ytterligare uppdateringar av den här historien om och när de blir tillgängliga från relevanta myndigheter och myndigheter.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/