Koh Phangan utsågs till världens bästa destination för ett "arbete" enligt en framstående webbplats

Koh Phangan, Surat Thani –

  Koh Phangan i Surat Thani, i södra Thailand, har utsetts till världens främsta destination för ett så kallat "arbete", enligt en större webbplats.

Regeringens talesman Mr. Thanakorn Wangboonchana berättade för associerade thailändska medier, "Premiärminister Prayut Chan-o-cha är nöjd med att Koh Phangan har nått världens bästa destination för ett 'arbete'. Rankingen arrangerades av webbplatsen för 'William Russell' som är ett företag som hanterar livförsäkringar och sjukförsäkringar."

"Undersökningen från 160 länder runt om i världen sa att Koh Phangan i Surat Thani är världens bästa destination för ett "arbete" som kombinerar arbete och resor, tillade Mr. Thanakorn.

"Undersökningen beaktades utifrån fyra faktorer som var "månatliga utgifter, internethastighet, säkerhet och njutning. Koh Phangan har en miljö som är lämplig för långtidsvistelser och har även den världsberömda Full Moon Party, förklarade Mr. Thanakorn.

"Andaman Tourism kommer också att pressas in i toppen av "World Class Wellness Destinations" för att stärka ekonomin för landet efter att Thailands pass tagits bort efter den 1 juli, noterade Mr. Thanakorn.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/