Tre burmesiska gränshoppare ska ha knivhuggit Chonburi-försäljare som de trodde var inblandade i deras tidigare utvisning

Phan Thong District, Chonburi -

Tre burmesiska gränshoppare ska ha smugit sig in i Thailand för andra gången för att hämnas en Chonburi-försäljare som de trodde var medskyldig till deras tidigare utvisning.

Händelsen inträffade i morse, den 5 juli, i Nong Tamlueng-distriktet i Chonburis Phan Thong-distrikt. Nititham Rassamee Maneerats räddare rusade för att hjälpa offret, Mr. Mau-ae (efternamn undanhållet), 39, som fick två allvarliga knivsår på sin högra arm och hals. Han lades in på Phan Thong Hospital för akutvård.

Enligt offrets son, Mr Phuwadol (efternamn undanhållet), knivhöggs hans pappa av en grupp av tre burmesiska män på två motorcyklar. De misstänkta ska ha kraschat in i hans pappa, slagit honom till marken och huggit honom flera gånger. De tre misstänkta körde sedan hastigt iväg på en motorcykel efter att Phuwadol ropade på hjälp och lämnade en röd/svart Honda CBR 150 kvar på platsen.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.