Två kinesiska medborgare greps i Chiang Rai efter att ha skjutit en annan kines och försökt fly till grannlandet

Chiang Rai -

Två kinesiska medborgare greps i Chiang Khong-distriktet, Chiang Rai, onsdagen den 6 juli, för att ha skjutit en annan kinesisk medborgare i Chiang Mai innan de försökte fly till ett grannland.

De misstänkta, identifierade som Li Min och Wang Yu, fångades med en medelstor pistol och 37 skott med 35 kulor när de körde från Chiang Mai och på väg mot den thailändska-laosiska PDR-gränsen i Chiang Rai.

Gripandet skedde efter att en 54-årig kinesisk medborgare sköts och behandlades på ett lokalt sjukhus i Chiang Mai. Han berättade för polisen att han blev skjuten av två kinesiska kunder som ville handla med antika produkter på Wat Ket Mueang. Händelsen inträffade när båda parter inte kunde nå en ömsesidig överenskommelse, vilket ledde till ett bråk och så småningom en skottlossning.

De kinesiska misstänkta greps på polisstationen för första anklagelser om mordförsök och att de hade vapen och ammunition i sin ägo utan tillstånd.

Foto med tillstånd: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.