Läsare Talkback Thailand Resultat: Vilken är din favorit/vanliga bar i Pattaya?

FOTO: Prachachat

Följande är vår exklusiva veckofunktion där vi ställer en aktuell nyhetsfråga till våra läsare och sedan ger dig en vecka på dig att svara på den på våra olika kanaler, och sammanställer en mängd olika svar och åsikter att presentera för dig, våra uppskattade läsare. Här är resultaten från vår senaste fråga...

Förra veckan, vi frågade dig följande:

Vilken är din favorit/vanliga bar i Pattaya?

Lite sammanhang kring denna fråga:

Det har gått ett tag sedan vi ställde en "icke-nyhetsfråga" så den här veckan är vår fråga enkel, men överraskande nog en fråga som vi aldrig har ställt innan vi tittade igenom våra tidigare Reader Talkbacks. Enkelt uttryckt, vilken är din favoritbar i Pattaya? Om du vill berätta varför, vänligen gör det.

Här är vad ni, våra läsare, hade att säga när våra redaktörer valde ut några av de mest olika svaren för att lyfta fram olika synpunkter. Uppenbarligen, wJag kan inte publicera allas åsikter här så vi valde ut en mängd olika åsikter. Som alltid är åsikterna och uttalandena nedan läsarens egna och återspeglar kanske inte TPN-medias. Det har gjorts mindre ändringar endast för stavning och grammatik:

-=-=-=-=-=—

Dennis O-Coconut Bar. Fin utsikt, massor av damer, ingen bar bra, bästa priser, öppnar tidigt och stänger sent (faktiskt 24 timmar) alltid lite action och lätt att hitta.

-=-=-=-=—=

Don A-All bar med en disk med utsikt över trafik och fotgängare. Wombats i Jomtien! #1

-=-==-=-=-=-

Alan M-Rockhouse – bra skämt, sport, kall öl, full shot åtgärder, vänliga ägare

-=-=-=-==-=-=-

KFZ-Matador Bar

-=-=-=-=-=-=-

Mr NejNej- Ingen. Alla barer ska vara stängda som under Covid-19 och alkoholförbud. Det är emot Guds tro och istället borde alla tillbringa tid i sitt lokala tempel eller kyrkan för att lära sig religion och omvända sig.

-=-=-=-=-===-

Thomas K-

Min favoritbar är Travellers Rest Sportsbar i Soi Lengkee. Främst för att jag spelar golf därifrån.
Det finns alltid en golfkompis att umgås med, och de har livemusik varje fredag ​​med gratis mat för golfare. De har precis fått en ny kock som kan laga rätter från det danska köket, så jag känner mig väldigt hemma där. Bra atmosfär, låga priser och mycket vänlig personal. Kolla in det 🙂
-=-=-=-=-=-=—=
Pete-Lewinskis på Soi 13/3. De gör frågesportkvällar, golf, veteranevenemang, ingen hög musik eller hemsk rap- eller dansmusik eller klubbstämning, BILLIG öl, perfekt för ex-klappar på en budget.
-=-=-=-=-=-=–=
Karl I-Anywhere öl kostar 60 baht eller mindre. Någon annanstans är en rip-off och en bluff. Baren bör också ha ett fantastiskt utbud av personal som inte sitter på telefoner, gratis snacks, INGEN rap eller popmusik, och om de säljer mat måste det vara FULL portion för BILLIGT. Frukost bör vara 99 baht eller mindre och ha GRATIS kaffe eller juice med obegränsade portioner. Baren ska inte ha irriterande chefer som dricker shots och stör mig.
-==-=-=-=-=-=-=
Miika V-Har så många bra vattenhål i Pattaya, men Booze Lounge på Kao Talo är värt att nämna. Översta baren.
-=-=-=-=-=–=-=
Craig Di-Rovers Sports Bar. Kall öl, god mat, livesporter och en rolig publik.
-=-=-=-=-=-=-==-
Maggie May's, Soi Chaiyapoon. Riktig pubatmosfär, vänlig och bra icke-påträngande personal. Bästa Guinness i stan.
-=-=–=-=-=-=-==-
Lindsay F-Pig & Whistle, Soi 7 var min favorit. Söndagspassen hela dagen. Fantastiskt gäng killar i Ron, Bob & Andrew. LK Metro är nu mitt främsta dricksområde. Skotrar och Billabong.
-=-=-=-=-=–=
Steven M-Yuth bar, bredvid siam@siam Hotel... Fantastisk livemusik hela natten
-=-=-=-=-=-=-=
David B-Mitt hem från hemmabaren är Le Pub Soi Diamond
-=-=-=-=-==-=–
Maverick-Regular på Fever Bar på LK, jag gillar Shooters, och A7 på Soi 7, söndagslunch med vänner i Beer Garden i början av WS.
-=-=-=-=-==-=-

Det var allt för den här veckan.

 

Fick du inte chansen att höra av dig? Berätta för oss på våra sociala mediekanaler, i kommentarerna nedan, eller om du föredrar att din kommentar ska vara privat, maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com. Ha en bra vecka så ses vi snart!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/