Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya är värd för en välkomstlunch för Riyadhs handelskammare, Saudiarabien

Centara Grand Mirage Beach Resort Pattayas områdeschef, Wayne Duberly, välkomnade stolt ankomsten av cirka 100 officiella affärsdelegater från Riyadhs handels- och industrikammare för en informell lunch på deras signatur Coast Restaurant.

 

Detta markerar det första officiella besöket av affärsdelegationen på 32 år efter återupprättandet av de fullständiga diplomatiska banden tidigare i år, Herr Krayem Alenezi (Centrum), Styrelseledamot för Riyadh Chamber ledde delegationen att delta i EEC Business Forum i Pattaya för att stärka relationer och förbättra bilaterala handels- och investeringsmöjligheter. Mr. Sake Nopthaisong, biträdande generaldirektör för avdelningen för Sydasien, Mellanöstern och Afrika, utrikesministeriet tillsammans med Mr. Songwut Apirakkhit, verkställande direktör för investeringsförvaltning, Eastern Economic Corridor Office i Thailand presenterades också för att välkomna delegationen. 

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/