Man ska ha visat sitt könsorgan mot kvinnlig räddningspersonal vid en tvättstuga i Pattaya-området

pattaya -

En oidentifierad man ska ha kastat sitt könsorgan mot en kvinnlig räddare när hon tvättade sin tvätt i en tvättbutik i Banglamung.

En 37-årig kvinnlig räddare från Sawang Boriboon Foundation lade upp en video av en man som påstås ha flashat sin genitalier och försökte närma sig henne medan hon tvättade sin tvätt i en tvättbutik nära Banglamungs sjukhus tidigt i går morse, den 12 juli 2022.

Offret som heter Tik (riktigt namn undanhålls) berättade för The Pattaya News reportrar att den chockerande händelsen inträffade klockan 2 på morgonen tisdagen den 12 juli. Den misstänkte var en thailändsk man med buzz cut, klädd i en svart skjorta, shorts och sneakers. Han var runt 30 år gammal, sa offret, och begick dådet ogenerat.

Tik uppgav till TPN att hon på grund av sitt jobb som räddningsarbetare ofta var tvungen att utföra ärenden på lediga timmar och tidigt på morgonen men hade aldrig haft en sådan incident tidigare.

Dessutom försökte den misstänkte flera gånger närma sig offret, men hennes pojkvän kom precis i tid och jagade bort den misstänkte. Offret sa att hon lämnade en lapp i tvättstugan för att varna andra för den misstänkte och skulle lämna in en anmälan på Banglamungs polisstation.

Polisen i Banglamung är medveten om händelsen, noterar TPN, och granskar videon som Tik och CCTV lade upp vid tvättstugan för att lokalisera den misstänkte.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.