Lokala poliser inspekterar bron i Koh Changs mangroveskog efter att viralt OnlyFans-klipp enligt uppgift skjutits på platsen

Koh Chang, Trat –

Lokala tjänstemän och reportrar inspekterade en bro vid Salak Kok Mangrove Forest i Koh Chang igår, den 12 juli, efter ett flitigt delat OnlyFans-klipp för vuxna som förmodligen spelades in i skogen – vilket orsakade en obehaglig uppfattning om den naturliga attraktionen.

Rajan Phuthanin, chef för Salak Khok Local Tourism Club, som ledde inspektionen, berättade för reportrarna att bron som visades i klippet är cirka 1 meter bred och 900 meter lång och för närvarande är i förfall. Många rastplatser är också övergivna eftersom det inte var många turister som besökte platsen under flera år, vilket gör skogen avskild och utom synhåll.

Biträdande borgmästare i Koh Chang Tai-distriktet Chanya Kittiwiriyawong uppgav att attraktionen är under renovering och den lokala regeringen har redan planerat att begära en budget från relevanta byråer för renovering. Samtidigt kommer en tillträdesskylt att sättas upp på bron för att förbjuda besökare att göra intrång eftersom det kan vara farligt.

Samhällsledare och byborna i Salak Khok anmälde sig också frivilligt att hålla utkik och rapportera alla obscenta och olämpliga beteenden bland tonåringar som kom för att använda bron.

Foto med tillstånd: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.