Vinden välter trädet över två män i Chonburi-området, en dödad och den andra allvarligt skadad

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Mueang-distriktet, Chonburi -

En hård vind välte ett stort träd på två män som körde på en motorcykel, vilket dödade passageraren och skadade föraren allvarligt.

Räddningsmän från Thamrasamimaneerat Foundation svarade på en olycksrapport på Bangsaen Sai 4 Road i Chonburis Saensuk-distrikt i går eftermiddag, den 13 juli 2022.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Enligt rapporter skadades de två offren allvarligt av ett stort träd som av misstag föll på dem när de åkte på en motorcykel.

Det första manliga offret, Phanuwat Gerdyuu, 27, som arbetade på Department of Disaster Prevention and Mitigation, fördes till ett närliggande sjukhus tillsammans med det andra manliga offret, Aim (riktigt namn anges inte), 27, som också fick allvarliga skador. Aim dog på sjukhuset på grund av sina skador, enligt rapporter.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Vänner till de två offren berättade senare för lokala medier att Phanuwat fortfarande var vid liv och på sjukhuset och fick behandling. Han var Aims pojkvän och var på väg hem med honom under en storm innan han krossades av ett fallen träd.

Det överlevande offret övervakas noga av läkare från presstid.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.