Lastbilschaufför kolliderar med elstolpe i Chonburi-området, hal väg skyllas

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Ban Bueng-distriktet, Chonburi -

En pickup krockade med en elstolpe i Chonburi-området. Föraren och passageraren ska ha varit i säkerhet utan allvarliga skador, men föraren skyllde på den blöta vägen och inte hans körning för olyckan.

Incidenten ägde rum torsdagen den 14 juli på Nong Chak – Phanat Nikhom Road i Ban Bueng-distriktet i Chonburi tidigt på morgonen. En pickup ska ha kraschat in i en elstolpe och bröt den på mitten medan ett offer klämdes fast i bilen och förlorade medvetandet.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Enligt rapporter var fordonet en vit Isuzu pickup. Bilen hittades med en förfallen front med en elstolpe ovanpå. Föraren som heter Kritsada Suksawat, 40, fick lyckligtvis endast lindriga skador, men hans fru Wilawan, 30, klämdes fast i bilen och förlorade medvetandet.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Räddningsmännen tog sedan några minuter för att väcka offret och hjälpa henne ut ur bilen utan att hitta några skador. Föraren hävdade att vägen var halt på grund av regnet, vilket gjorde att han tappade kontrollen över sin lastbil och kraschade.

Han uppgav att den våta vägen orsakade olyckan och inte hans körförmåga.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Parinya Luang-on som bodde i ett hyresrum i närheten och såg olyckan sa att fyra olyckor hade inträffat på samma plats sedan början av detta år.

"Jag såg tretton elstolpar falla under de senaste månaderna på grund av bilolyckorna," sa Parinya.

Det var dock oklart om alla olyckor skyllde på att vägen var blöt.

Inledningsvis undersökte Ban Bueng-polisen platsen och granskade CCTV-bilder. De sa också att de skulle hitta ett sätt att förhindra regelbundna olyckor på denna plats även om de inte gav några detaljer.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.