Nakluas parkeringsgarage nära Nakluas skaldjursmarknad är till 80 % färdigt, säger Pattayas borgmästare

Naklua underdistrikt -

Ett parkeringsgarage i Naklua-distriktet nära den stora skaldjursmarknaden är till 80 % färdigt och kommer att stå klart i september 2022.

Pattayas borgmästare, Poramese Ngampiches, besökte det pågående bygget av ett parkeringsgarage nära Naklua-marknaden i Naklua subdistrikt fredagen den 15 juli 2022.

Enligt borgmästaren hade detta projekt en budget på 90 miljoner baht. Det är en femvåningsbyggnad som kan rymma 240-250 bilar och ytterligare 98 motorcyklar. Byggnaden var tänkt att underlätta för de kunder som kom till Gamla Stan Naklua — en av de främsta skaldjurshubbarna i Thailand.

När det gäller projektets slutförande sa borgmästaren att det var 80 % färdigt och skulle vara klart i september 2022.

"Byggnaden är cirka 80% färdigställd. Vi installerade också ett smart parkeringssystem som informerar förarna om vilken våning som är full, säger Poramese.

Han drog slutsatsen att när projektet är klart kommer det att ha ett stort parkeringsgarage med en ordentlig toalett för att underlätta för turister och säljare i Old Town Naklua.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.