Thailand rankas 41:a av 66 för bästa destinationer för distansarbete, enligt Global Remote Work Index

Thailand -

Thailand är rankat på 41:a plats av 66 länder för bästa destinationer för distansarbete enligt Global Remote Work Index (GRWI) Report från företaget NordLayer – en framstående leverantör av nätverksåtkomstlösningar.

Enligt undersökningen, Tyskland rankades i topp, följt av Danmark, USA, Spanien och Litauen.

GRWI baserades på fyra dimensioner, cybersäkerhet, ekonomiska och sociala förhållanden, digital och fysisk infrastruktur samt Covid-19-respons och hantering.

Thailand får ett GRWI-poäng på 0.687. Juta Gurinaviciute, teknikchef på NordLayer, sa att Thailand har en fantastisk digital infrastruktur, men kampen mot cyberbrottslighet är ganska passiv jämfört med andra länder, vilket resulterade i en låg cybersäkerhetspoäng som var 0.694 av 1.

Även om Thailand har en signifikant hög turistattraktionskraft, hade dåliga engelska språkkunskaper och vissa hälsovårdspolicyer sänkt poängen till cirka 0.674 av 1.

Låga mobila internethastigheter sänkte också landets poäng i kategorin digital och fysisk infrastruktur (0.637 av 1), tillade Gurinaviciute.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.