Pattayas borgmästare besöker personligen Pattaya International Windsurfing Cup 2022

pattaya -

Pattayas borgmästare Poramese Ngampichese besökte lördagen den 23 juli personligen Pattaya International Windsurfing Cup 2022 som kommer att pågå från 23 till 24 juli på Jomtien Beach.

Enligt borgmästaren möjliggjordes denna tävling av fyra generösa organisationer: Windsurfing Association of Thailand, Pattaya Windsurfing Club, Sports Association of Chonburi och slutligen Thailands Sports Authority.

Loppet är uppdelat i två program, som är Thailands vindsurfingmästerskap och International Windsurfing Cup 2022. Professionella idrottare (män och kvinnor) från nio länder manövrerar sakkunnigt i havet och tävlar om att bli den bästa vindsurfaren i Pattaya.

"Detta är en riktigt bra chans för våra thailändska idrottare att testa sina färdigheter på internationell nivå", sa Poramese under sitt besök. Thailändska vindsurfare kommer också att delta i världsmästerskapet i Frankrike i oktober.
-=-=-=-=-=-=-=-=–===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.