Belgisk-thailändsk man fortfarande saknad flera dagar efter att hans gummibåt kraschade in i klippor i Chiang Mai-kanalen

Chiang Mai -

En belgisk-thailändsk man har försvunnit i mer än två dagar efter att hans gummibåt kraschade med en stor sten under forsränning i en kanal i Chiang Mai.

Räddningsarbetare underrättades fredagen den 22 julind) att den 30-årige halvt belgisk-thailändska herr Nicolas Hinckxt hade försvunnit efter att hans gummibåt träffade en sten när han forsräntade vid Mae Tang-kanalen i Kued Chang-distriktet, Mae Taeng-distriktet. Mer än 50 räddningsarbetare kallades till husrannsakan.

Herr Amnuay Pinta, 66, berättade för thailändsk press, "Jag bor i ett närliggande distrikt och han är min brorson. Hans mamma är thailändsk. Han har tidigare arbetat som programmerare i Belgien men flyttade hit nyligen. Hans familj har redan underrättats om olyckan.”

Gummibåtskaptenen Mr. Panya Noibut, 30, uttalade följande till thailändska medier: "Det fanns tre turister på båten och flotten träffade en stor sten innan mannen föll av båten och försvann. Sökandet pågår fortfarande."

Vid presstillfället var mannen fortfarande försvunnen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.