Kroppen av en belgisk-thailändsk man som hade försvunnit i Chiang Mai-kanalen hittades

Chiang Mai -

Kroppen av a Thai-belgisk turist som hade försvunnit under forsränning i Mae Taeng-distriktet, Chiang Mai, hittades så småningom igår, den 24 juli, efter en tre dagar lång konstant sökning.

Kroppen av Nicolas Hinckxt upptäcktes i forsen nära ett elefantskydd, beläget cirka 10.5 kilometer från där han enligt uppgift föll från en gummibåt efter att ha kraschat in i en stor sten när han forsräntade med två belgiska vänner.

Enligt tjänstemännen hittades hans kropp upp och ner och naken. Inledningsvis levererades kroppen till ett lokalt sjukhus för obduktion innan den överfördes till hans familj för en religiös ceremoni.

Foto med tillstånd: Manager Online

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.