Kroppen av en kvinna återhämtades från Jomtiens hav i eftermiddags

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

— Jomtien

Kroppen av en kvinna som bor i Roi Et-provinsen återfanns från Jomtienhavet vid 12-tiden måndagen den 25 juli. Inga tecken på ett fysiskt övergrepp hittades på kroppen, enligt Pattaya-polisen.

Offrets kropp sågs flyta i Jomtienhavet två kilometer från Bali Hai Pier i eftermiddags. Hon bar blå korta jeans, en svart camisole, en svart ryggsäck och ett guldhalsband som hon enligt uppgift bet i när hon hittades.

Polisen i Pattaya hittade offrets ID i ryggsäcken och sa att hennes namn var Thitinan Nilphan, 44, från Roi Et-provinsen. Polisen kunde inte heller hitta några tecken på ett fysiskt övergrepp på hennes kropp, enligt rapporter. Hennes beräknade dödstid var inte senare än en dag.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Offrets kropp fördes till sjukhus för en utförlig obduktion vid presstid.

Omständigheterna kring hur hon blev flytande i Jomtienhavet undersöktes fortfarande av Pattaya-polisen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.