Berusad rysk turist i Pattaya enligt uppgift bryter sig in genom gogos glasdörr, attackerar vakt, efter att ha inte kunnat betala för drinkar

FOTO: รักสยาม นิวส์

Pattaya —

En berusad rysk man ska ha tagit sig in genom en glasdörr på en nöjeslokal på Pattayas Walking Street efter att han inte kunnat betala för sina drinkar. Mannen ska även ha slagit en förföljande vakt i ansiktet.

Pattaya-polisen rusade till en nattlivslokal, Dolls, på Pattaya Walking Street klockan 2 fredagen den 30 juli efter en rapport om att en berusad turist hade sprungit genom en glasdörr och fått flera skärsår efter att ha haft ett verbalt bråk med en personal. medlem.

FOTO: รักสยาม นิวส์

Den ryske mannen hittades berusad med skadade handleder och en skadad vänsterarm. Han berättade för Pattayas kommunala tjänstemän som kom till hans hjälp att han hette Viago, 25, utan att ge sitt efternamn omedelbart.

Han ska enligt uppgift försöka lösa tvisten med lokalägaren för att ha krossat deras glasdörr, som han hade slagit in i tidigare, och även vakten som han hade slagit i ansiktet för att han sprang efter honom. Båda var dock övertygade om att mannen behövde förhandla på Pattayas polisstation och tackade nej till Viagos första erbjudande.

FOTO: รักสยาม นิวส์

Den skadade vakten "Noi", 58, hävdade för Pattaya-polisen att den ryske mannen, Viago, gick in på platsen och beställde flera alkoholhaltiga drycker. Viago blev då berusad och bad om sin räkning, som var 900 baht. "Han drog ut sina pengar, men det var mestadels 20-baht-sedlar, totalt bara 500 baht, så personalen bad honom att betala resten av beloppet på 400 baht." konstaterade Noi.

Men plötsligt ska Viago ha knuffat bort personalen, rusat mot utgången och axlat sig genom dörren ut på gatan. "Han slog mig i ansiktet och bröt min läpp, medan jag försökte jaga honom", sa Noi till polisen i Pattaya.

Vid presstid var det oklart hur förhandlingen hade fallit ut och ryssen gav inte heller några klargöranden om sitt agerande. Lokalägarna planerade att söka fullständig ersättning för skadorna på sin egendom och fysisk skada på sin vakt.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.