Man blir skuren i huvudet med ett vapen av grannar på grund av bråk med högt ljud i Pattaya

Chonburi —

En thailändsk man ska ha hamnat i ett våldsamt bråk med sina grannar och drabbats av flera skärsår efter att ha försökt säga åt sin granne att sänka deras musik.

Händelsen ägde rum torsdagen den 28 juli, runt 11:30 när polisen i Nongprue svarade på ett fysiskt bråk mellan grannar på Nongprue-marknaden i Nongprue-distriktet Banglamung.

Enligt rapporter hittades en 35-årig thailändsk man Sakda Amathin med två svåra skärsår i höger arm och huvud. Han kände sig också yr och höll på att svimma på grund av blodförlust, så han fördes i ambulans till Banglamungs sjukhus.

Sakda ska ha berättat för polisen att han blev skuren med ett vasst vapen, på bilden ovan, av en grupp på 3-4 män som verkade vara hans grannar. Tidigare sa han att han gick till sina grannars hus för att säga åt dem att sänka musiken. Han hamnade sedan i en muntlig dispyt med grannarna, som eskalerade till ett våldsamt bråk, vilket ledde till hans skador. Sakda erkände att han också skadat en av grannarna som fördes till sjukhuset före honom.

Polisen i Nongprue trodde dock inte helt på Sakdas uttalande och skulle ifrågasätta hans grannar för deras sida av saken.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.