Styvfar ska ha skjutit ihjäl sin 36-årige son i Chonburi på grund av bullerbråk

Chonburi —

En styvfar som hade uppfostrat sin styvson sedan han var ett år gammal ska ha skjutit ihjäl sin son med ett hagelgevär på grund av en bullerbråk.

Pol. Kapten Chutiwat Tontan från Bor Thongs polisstation underrättades om en skottincident tisdagen den 26 juli i Bor Thong-distriktet i Chonburi.

Offret, Prasert Santalulai, 36, ska ha skjutits med ett hagelgevär i bröstet och högerarmen av sin styvfar Dairat Saelim, 58, och dödat honom på plats. Den misstänkte väntade med att lämna in sig på brottsplatsen, enligt rapporter, och berättade för polis Chutiwat att han tryckte på avtryckaren på en plötslig impuls efter att hans son vägrat sänka hans musik.

"Jag blev bortförd. Han hånade mig och provocerade mig att skjuta honom efter att jag försökte säga åt honom att sänka musiken för att jag ville sova, säger Prasert till officer Chutiwat. Styvpappan hävdade också att han hade uppfostrat sin styvson sedan han var ett år gammal, men de bråkade ofta på sistone om att hans son skulle spela hög musik. "Jag älskar honom som min son, men vi bråkade ofta. Min fru var vanligtvis den som skilde oss åt, men hon var inte där just då. Ilskan tog bara över mig”, upprepade Prasert.

När det gäller hans fru Boonma, 58, ska hon ha sovit över hemma hos sin syster inte långt från brottsplatsen. Hon sa att hon hörde Prasert och hennes son gräla strax innan pistolen gick av. Hennes man skrek sedan åt henne att komma över för att se sin son ligga livlös på marken.

Prasert ska ha anklagats för mord med hjälp av ett skjutvapen och var i polisens förvar vid presstid.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.