Naken utlänning med möjlig psykisk sjukdom chockar fotgängare i södra Pattaya innan de arresteras

Pattaya —

En naken utlänning med bara en kamera slängd över axeln och en liten midjeväska chockade fotgängare i södra Pattaya innan han greps. Mannen kan ha drabbats av en psykisk sjukdom, misstänkte polisen.

Pol. Kapten Sontaya Khansub på ett nattskift på Pattayas polisstation idag, den 4 augusti, fick en bisarr rapport vid midnatt angående en utlänning som promenerade på en fullsatt gata i södra Pattaya, utan att bära någonting förutom en kamera slängd över axeln och en liten midjeväska.

Den nakna mannen stod högt upp och verkade vara från Europa, enligt poliserna. Hans bara kropp skapade panik bland andra fotgängare i södra Pattaya, men han verkade obesvärad av de stirrande ögonen. I ett försök att förhandla ringde poliserna runt honom, men han ska ha spottat på poliserna och pratat i cirklar.

Efter ett långt, lugnt samtal gav dock mannen upp och lät poliserna linda in hans kropp för att dölja hans nakenhet innan han förde honom till en polisstation.

Vid presstid sa poliserna att de varken kunde identifiera mannens nationalitet eller hans namn eftersom de kämpade med att tyda hans uttalanden.

Även om de misstänkte att han kunde lida av en psykisk sjukdom, så lät de honom vänta på stationen på att hans släktingar eller ambassaden skulle hämta honom och identifiera honom.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.