Pattayas biträdande borgmästare uppges vara besviken över uppskjutet slutförande av vägarbeten

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Pattaya —

Slutförandet av flera pågående vägarbeten runt Pattaya har enligt uppgift skjutits upp på grund av bristen på arbetare som drabbats av den tidigare vågen av Covid-19, avslöjade Pattayas vice borgmästare.

Manoch Nongyai, Pattayas biträdande borgmästare, var enligt uppgift besviken efter att ha fått reda på att flera vägarbeten i Pattaya, såsom de vid Moom Aroi-korsningen och Pattaya Third Road, måste försenas från slutdatumet som satts till slutet av juli förra året.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Manoch ska ha erkänt att han verkligen var ledsen över att entreprenörerna inte kunde avsluta projekten i tid. Han uppgav också att han var i en återvändsgränd eftersom Pattaya City inte med rätta kunde skynda på entreprenörerna på grund av det faktum att de var offer för arbetskraftsbrist orsakad av den sista vågen av Covid-19-utbrott 2021, problem för vilka regeringen hade beviljat befrielse från straff.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

"De här projekten är absolut nödvändiga eftersom de när de är klara omedelbart kommer att åtgärda översvämningsproblem i flera områden, till exempel vid Pacific City Home och Pattaya Beach", sa vice borgmästaren. Han lovade dock att göra sitt bästa för att snyggt förhandla med entreprenörerna. Det specifika slutdatumet har enligt uppgift skjutits upp tills vidare.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.