Två kroppar hittade i Nakhon Ratchasima officiellt identifierade som vietnamesiska och nigerianska, rapporterar thailändsk polis

Nakhon Ratchasima -

Två kroppar som hittades begravda i ett skogsområde i Chok Chai-distriktet i Nakhon Ratchasima förra veckan identifierades officiellt som en vietnamesisk kvinna och en nigeriansk man, bekräftade lokal polis torsdagen den 4 augusti.

Enligt Nakhon Ratchasima-polisen bekräftades de två som Nguyen Thi Van för den vietnamesiska kvinnan och Anabon Chka Hen för den nigerianske mannen. Offrens identifiering följde leder från serienumret på kvinnans silikonbröstimplantat och mannens fingeravtryck.

ชายชาวไนจีเรีย ผู้เสียชีวิต หญิงชาวเวียดนาม ผู้เสียชีวิต

Undersökningen avslöjade att silikonet såldes i Vietnam. Polisen samordnade sedan med den vietnamesiska ambassaden i Bangkok för att hjälpa till att undersöka kvinnans fingeravtryck innan resultaten avslöjade identifieringen av den 33-åriga vietnamesiska kvinnan.

Mannens fingeravtryck undersöktes också och resultaten stämde överens med kroppen av en 38-årig nigeriansk man vid namn Anabon Chka Hen. Polisen trodde att sådan avgörande information kommer att leda utredningsgruppen att hitta fler bevis och identifiera mördaren.

Foto med tillstånd: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

 

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.