UPPDATERING: Phukets nattklubb där dödsskjutning ägde rum beordrades att stänga i 30 dagar

Phuket -

  Nattklubben där en dödsskjutning ägde rum tidigare i veckan har beordrats till 30 dagars stängning.

Våra tidigare berättelser:

En 35-årig nattklubbsvakt i Phuket har åtalats för mord efter ett väpnat bråk med en klubbbesökare tidigare i veckan.

En ägare till en nattklubb där en dödsskjutning ägde rum tidigare i veckan måste träffa relevanta myndigheter innan ytterligare åtgärder vidtas, sade Phukets viceguvernör.

UPPDATERA BERÄTTELSE:

Ordern har utfärdats av Phukets viceguvernör Anuparp Rodkwan Yodrabam idag (5 augusti)th).

Herr Boonert Navet som innehar nattklubben som heter 'SOD's licens berättade för polisen dagen för händelsen att nattklubben var på väg att stänga. Det regnade dock och några kunder satt fortfarande fast vid lokalen. Offret och hans vänner hade redan gått ut från nattklubben.”

"Klockan 4:00 såg herr Manas Saeeiew en av nattklubbsvakterna slåss framför nattklubben med offret inblandat. Han försökte stoppa händelsen men offret högg honom med ett svärd. Odd (thailändskt namn), en annan vakt, försökte stoppa offret innan han öppnade eld.”

I ordern stod det: "Nattklubben har öppnat under den lagliga tiden som är från 6:00 till 1:00. Nattklubben släppte in ett skjutvapen i nattklubben och vakten har inget tillstånd för dold bäring, även om pistolen ägdes lagligt. . Bevisen och skälen som Mr Boonlert har gett till poliserna är inte tillräckliga för att undvika stängning.”

"Licensen för nattklubben "SOD" har pausats i 30 dagar från den 5 augustith till september 3rd, 2022." Beställningen avslutades.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Den ursprungliga versionen av den här artikeln dök upp på vår systerwebbplats, The Phuket Express, som ägs av vårt moderbolag TPN media. 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/