13 kambodjanska arbetare skadades i massivt bråk vid bebisens födelsedagsfest i Rayong-provinsen

Rayong-provinsen —

  Tretton kambodjanska fiskearbetare skadades efter att ett massivt bråk bröt ut vid en 3-månaders födelsedag/jubileumsfest i Rayong-provinsen.

Ett team av poliser från Muang Rayongs polisstation skyndade sig för att stoppa ett massivt bråk som bröt ut i Mueang-distriktet i Rayong-provinsen strax efter midnatt idag, den 9 augusti.

Incidentscenen var full av stolar, bord, glas och trasiga alkoholflaskor efter att bråket precis upphört, vilket lämnade tretton kambodjanska fiskearbetare skadade med sticksår ​​och stönade i en smärtsam kör. Två av dem fick allvarliga skador och svimmade efter att ha blivit spetsade med knivar i ryggen. Inledningsvis transporterades de till Rayong Hospital och Chularat Rayong Hospital för medicinsk hjälp.

Enligt rapporter inträffade det massiva bråket under en födelsedags-/årsfest för en kambodjansk arbetares tre månader gamla son, som de firade som en födelsedag vid tremånaderstillfället, vilket uppenbarligen är en lokal kulturell tradition. Många kambodjanska arbetare kom förbi för att äta och dricka vid ett tiotal bord. Högtalarna sprängde musik tills en grupp påstås ha blivit berusad och börjat slåss med en annan. Den exakta frågan som startade slagsmålet var oklart.

Några arbetare lämnade till och med festen för att ta knivar och kom tillbaka för att återuppta bråket, vilket slutade med att tretton personer lades in på sjukhus och förstöra barnets födelsedag. Det är oklart, konstaterar The Pattaya News, varför ett tre månader gammalt barn skulle behöva en massiv födelsedag med dussintals individer som firar med sprit långt efter midnatt. Barnet skadades inte.

Alla skadade arbetare stannar kvar på sjukhus efter presstid. Pol. Överste Apichanan Wattanawarangkun, polischef på Mueang Rayongs polisstation, sa att alla arbetare skulle utredas intensivt när de väl återhämtat sig.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.