Förarens kropp uppges ha glömts bort i bilvraket av Sri Rachas motorvägsräddare

FOTO: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Sri Racha —

Sri Racha motorvägsräddare som reagerade på en bilolycka ska ha glömt kroppen av ett offer inne i bilvraket i 12 timmar innan de hittades av poliser.

Motorvägspolisen ringde Sawang Prateep Emergency Service för att samla in kroppen av ett bilolycksoffer, som de sa glömdes bort i ett bilvrak av Sri Racha motorvägsräddare igår, den 9 augusti.

FOTO: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Kroppen tillhörde Pattarachai Attaporn, en manlig förare som dog efter att hans vita Nissan sedan välte på motorväg 7 på väg till Pattaya. I det ögonblicket ska räddningspersonalen som reagerade på olyckan och flyttade bilen till Khao Kheow High Way Patrol Station vara från Sri Rachas motorvägskontor.

En oidentifierad motorvägspolis som kom över kroppen sa att han hittade kroppen i förarsätet, så han ringde Sawang Prateep räddningsarbetare för att flytta den till Laem Chabang Hospital. Han sa också att Sri Rachas motorvägsräddare inte nämnde något om kroppen och bara lämnade bilvraket på sin station.

FOTO: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Teeraphong Supaya, räddaren som kom för att hämta kroppen, sa att offret troligen övergavs i bilen i 12 timmar. Han var osäker på vem eller om någon skulle ställas till svars för att ha lämnat kroppen i fordonet.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.