Elefantkalv hittades död i gårdsdamm i Chachoengsao i morse, antas ha drunknat i natt

Chachoengsao –

En vild elefantkalv hittades död i en damm på en lokal gård i Tha Takiab-distriktet i Chachoengsao måndagen den 15 augusti, antas ha drunknat när han simmade med sin flock på söndagskvällen.

Thakiab-distriktets chef Rasmin Pruksathorn tillsammans med djurskyddstjänstemän anlände till platsen i morse efter att ha underrättats av en lokal bybor om kroppen av en elefant som flyter i dammen på deras gård.

ชาวบ้านพาชี้จุดลูกช้างตกน้ำ

Gårdsägaren Kraisorn Dusadee, 47, berättade för tjänstemän att lokala invånare hörde dussintals elefanter komma för att simma i dammen men alla var rädda för att komma ut och bevittna händelsen. De väntade till morgonen och upptäckte kalven som flöt i vattnet.

Enligt den första undersökningen var hankalven mellan 6 och 7 månader gammal och förväntades bli trampad på av misstag av de andra elefanterna och så småningom drunknade. Kroppen skulle levereras för obduktion vid Khao Ang Rue Nai Wildlife Sanctuary i följande steg.

Foto med tillstånd: 77kaoded

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.