Pattaya kommer att vara värd för sportevenemanget Olympic Day den 10 september

Chonburi —

Pattayas borgmästare Poramese Ngampiches höll en presskonferens för att ge en uppdatering om det kommande sportevenemanget Olympic Day, som kommer att äga rum i centrala Pattaya den 10 september.

Pattaya City har fått i uppdrag av Thailands nationella olympiska kommitté att vara värd för sportevenemanget Olympic Day 2022 den 10 september. Enligt Poramese kommer evenemanget att innehålla olika typer av sporter som löpning, racewalking, vattenskoter, boxning, vindsurfing, etc.

Det kommer också att hållas en minikonsert för att främja och utbilda människor om miljövård med två kända sångare "Tono" och "Nicha" som huvudinstruktörer. Poramese uppmuntrade också alla som planerade att gå med i detta evenemang att ta med sin egen vattenflaska eller hjälpa till att plocka skräp längs löpvägen för att minska avfallet.

Som en påminnelse kommer sportevenemanget Olympic Day att äga rum i centrala Pattaya den 10 september. För den som vill rädda miljön, kontakta gärna OS-dagen i Thailand.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.