Två män på en motorcykel rånar 5,000 XNUMX baht från bensinstationen i Chonburi

FOTO: MGR Online ภาคกลาง-ตะวันออก

Ban Bueng, Chonburi -

Två män på en motorcykel med helhjälmar rånade 5,000 XNUMX baht från en bensinstation i Chonburi och flydde.

Pol. Överstelöjtnant Ekachai Pakwat, chefsutredare för Ban Buengs polisstation, underrättades om ett rån på en bensinstation idag, den 17 augusti.

FOTO: MGR Online ภาคกลาง-ตะวันออก

Officeren anlände till en bensinstation i Ban Bueng-distriktet Chonburi runt 5.30 och frågade den burmesiska pumpvakten om händelsen. Enligt honom körde två män i svart med helhjälmar på en cykel bredvid honom. Mannen på baksidan steg sedan ner och tvingade honom att öppna en kassalåda samtidigt som han drog honom i tröjan.

FOTO: MGR Online ภาคกลาง-ตะวันออก

Lyckligtvis sa den okände skötaren att han kunde bryta sig loss från den misstänktes grepp och fly, men de två misstänkta kunde fortfarande ta pengar värda 5,000 6,000 till XNUMX XNUMX baht och fly. Skötaren sa till officeren Ekachai att han hade mycket tur eftersom de misstänkta inte verkade ha något vapen.

Chefsutredaren sa att han skulle spåra de misstänkta från deras motorcykel eftersom den fångades av en säkerhetskamera och hoppades att det här fallet kunde avslutas snart.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.