Mamma ringer Pattaya-tjänstemän för att arrestera hennes 35-årige narkoman

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Pattaya —

  Mamman till en 35-årig narkoman son ringde Pattayas tjänstemän för att arrestera hennes son och sätta honom i rehabilitering efter att hennes son gick ut och förstörde fastigheter.

Wisitsak Wongvorachat, en Pattaya-tjänsteman från Drug Addiction Treatment Department i Pattaya, och många socialarbetare gick till ett hus i Naklua-distriktet i Banglamung idag, den 18 augusti, efter att ha blivit ombedd av en desperat mamma att arrestera sin drogmissbrukare och sätta honom. inom rehabilitering.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Tjänstemännen anlände för att hitta dörren till huset som slits i bitar och flera andra skadade fastigheter. Den 35-årige sonen Kraisri upptäcktes sova på en gammal madrass efter att ha skapat förödelse i huset, så tjänstemännen tog honom i fred och förde honom till Banglamungs sjukhus för ytterligare medicinska ingrepp.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Mamman, Jeam, vars riktiga namn undanhölls av myndigheterna, sa att hennes son var mentalt instabil eftersom han en gång var beroende av droger. Sonen fick sedan drogrehabilitering men hoppade över den för länge, vilket gjorde att hans symtom förvärrades. Mamman tillade att hennes son också var aggressiv och en gång försökte slå henne, men hon kunde fly.

Wisitsak, som kom för att hjälpa mamman, sa att hennes son fortfarande måste gå igenom en medicinsk process för att avgöra om hans framfart berodde på droger eller hans psykiska störning.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.