Krock med flera fordon dödar 62-årig man i Chonburi

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Ban Bueng, Chonburi -

En stor kollision mellan två pickupbilar, en sedan och en motorcykel gjorde att en 62-årig motorcyklist dog efter att ha blivit överkörd.

Flera fordonskraschen inträffade i Ban Bueng-distriktet i Chonburi, igår, den 19 augusti. De fyra inblandade fordonen bestod av en Isuzu pickup i brons, en vit Nissan Almera sedan, en annan Isuzu pickup i brons och en röd Yamaha Fino-cykel.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Det mest olyckliga offret var en 62-årig man vid namn Saen Jiddeengam som körde motorcykel och hade blivit överkörd av den vita Nissan sedan. Songserm Seerathams räddningsarbetare förklarade honom död på platsen efter att ha befriat hans kropp under bilen.

Thanita Wongta, den 35-åriga Nissan sedanföraren, berättade för lokala medier att hon körde bakom Saen när Saen krockade med sin cykel i en bil före honom. Thanita blev överraskad och sa att hon bromsade in sin sedan precis i tid innan hon körde över Saen som välte, men en annan pickup bakom henne kraschade in i henne och knuffade fram hennes sedan och krossade Saen till hans död.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Ong-art Sataworn, lastbilschauffören som kraschade in i Nissan sedan bakifrån, sa att han levererade en lastbil med grönsaker och redan försökte bromsa men misslyckades, eftersom hans last var för tung.

Från och med nu har det 62-åriga offrets kropp transporterats till ett närliggande sjukhus för att vänta på hans anhöriga medan alla inblandade parter skulle utredas av polisen. Förutom Saen skadades ingen av de inblandade i den här kraschen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.