Salongens ägare överlämnade sig till Pathum Thani-polisen efter att ha knivhuggit ett par till döds för gräl med dålig frisyr

Pathum Thani –

En salongsägare, 50, har överlämnat sig till Pak Khlong Rangsit-distriktets polisstation efter att ha knivhuggit en extra skådespelerska och hennes man till döds på en salong belägen i Tesco Lotus Department Store i Pathum Thani lördagen den 20 augusti.

Lokal polis anlände till varuhuset efter att ha larmats om attacken på lördagen. Där hittades två kroppar av det thailändska paret – vars namn avslöjades som Nok, 41, och Pop, 40.

Enligt lokala vittnen kom paret för att fixa håret på salongen men frisören kunde inte göra frisyren som de behövde. Så båda parter kom överens om att återbesöka senare för korrigeringen men paret var fortfarande inte nöjda med frisyren. Därför kom de tillbaka igen på lördagen med sin 8-åriga dotter för att förhandla med butiksägaren.

Förhandlingen ska dock ha blivit ett bråk då kunderna ska ha hävdat att de skulle stämma butiken. Ägaren, som senare identifierades som Lek, ska ha tagit en kniv och huggit kvinnan innan han vände sig till attack mot sin man. Båda föll omedelbart till marken innan den påstådda angriparen sprang iväg med en kniv och flydde genom ytterdörren.

Senare samma dag överlämnade Lek sig till polisen och berättade för tjänstemännen att den avlidne kom för att fixa hennes hår på salongen men att det var ett litet problem, som han ännu inte var redo att ge mer information för just nu. Han tog också med sig vapnet till polisstationen.

Inledningsvis åtalades han för mord och att bära ett vapen i allmänheten. Han satt i polisförvar för ytterligare rättsliga förfaranden.

Foto med tillstånd: Sanook

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.