Trehjuling på gods påkörd av lastbil i Pattaya, föraren får en bruten arm

Pattaya —

En godsförare av trehjuling fick en armbrott efter att ha blivit påkörd av en stor lastbil. Lastbilschauffören hävdade dock att trehjulingen inte hade bakljus och att vägen var för mörk.

Räddningsarbetare från Pattaya Sawang Boriboon Thammasathan, söndagen den 21 augusti, hjälpte en thailändsk godsförare med trehjuling som enligt uppgift blev påkörd av en lastbil på motorväg 36 på väg till Pattaya nära Bira Circuit racerbanan i Banglamungs Pong-distrikt.

Trehjulingen tillhörde Wichan Thongplew, 34, som fick en bruten vänsterarm i en krasch. Han fördes omedelbart till ett närliggande sjukhus utan att göra något uttalande. Å andra sidan väntade Watcharapong Saengchantra, 48, som enligt uppgift kraschade in i trehjulingen på platsen för att berätta sin historia.

Enligt honom körde han sin lastbil på vägen när offrets trehjuling plötsligt dök upp framför honom. Watcharapong sa att trehjulingen inte hade bakljus och att vägen var väldigt mörk, så han kunde inte bromsa i tid och kraschade in i offret.

Pattaya-polisen sa att de fortfarande inte helt trodde på Watcharapongs uttalande och skulle kalla trehjulingen för att höra hans sida av historien.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.