Salongens ägare som knivhögg två kunder till döds efter ett klagomål om dålig frisyr beviljades borgen av Pathum Thani Court i måndags

Pathum Thani –

En salongsägare som ska ha knivhuggit två kunder till döds i söndags beviljades borgen måndagen den 22 augusti för 500,000 XNUMX baht men var tvungen att fästa ett elektroniskt övervakningsarmband (EM).

Den 50-årige ägaren, Lek, fördes på morgonen till Pathum Thani Court för häktningsförhandlingar för fallet med det påstådda mordet på det thailändska paret. Enligt Pak Khlong Rangsit-distriktets polis ska Lek ha erkänt brottet att han knivhögg den kvinnliga kunden innan han attackerade hennes man.

Han ska enligt uppgift fly från platsen via sin motorcykel och återvände hem innan han bad sin fru att kontakta polisen och säga att han ville kapitulera natten då händelsen inträffade.

Lek nekar dock till att ha gett en dålig frisyr.

På måndagseftermiddagen anlände en 20-årig svärdotter och en 7-årig dotter som var på platsen till polisstationen för att hämta sina föräldrars telefoner och föremål från polisen. Svärdottern berättade för tjänstemännen att hennes mamma tidigare klagat över hennes hår till Lek efter att ha klippt sig för 250 baht och sagt att det var för kort.

Dubbelmordet skedde efter att ett bråk på salongen mellan Lek och paret eskalerade inför den 7-åriga dottern, där paret hotade med rättsliga åtgärder. Detta hot gjorde Lek rasande, som sedan attackerade och dödade paret med en kniv.

Från och med klockan 3 beviljades salongsägaren borgen med en borgen på 30 500,000 baht under förutsättning att EM-armbandet alltid måste fästas. Lek vägrade prata med lokala reportrar.

Foto med tillstånd: Thairath

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.