Sömnig lastbilschaufför kolliderar med en annan lastbil i Chonburi, passagerare dödad

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Ban Bueng, Chonburi -

En sömnig lastbilschaufför krockade med en annan lastbil och uppges ha dödat sin passagerare i åldern 40-50 år.

Ban Buengs räddningstjänst reagerade onsdagen den 24 augusti på en dödlig kollision mellan två lastbilar i Nong Sam Sak-distriktet i Ban Bueng, Chonburi.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

På platsen hittades en vit Isuzu-lastbil på vägen med fronten hårt fastklämd bak på en annan vit Isuzu-lastbil. Räddningspersonalen kontrollerade lastbilen baktill och hittade ett avlidet offer som satt fast på passagerarsidan.

Offret var runt 40-50 år gammal med okänd identitet. Han fick flera brutna revben och en skallfraktur och dödförklarades omedelbart på plats. Den 28-årige lastbilschauffören Nonthachai Lat-tai fick å sin sida endast lindriga skador. Polisen i Ban Bueng ska ha misstänkt honom för dåsig körning.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

En annan lastbilschaufför, Sompong Nokkaew, 33, som inte ådrog sig några skador sa att han parkerade sin lastbil vid sidan av vägen för att ta några nudlar. Den påstås sömniga föraren kraschade sedan in i sin lastbil bakifrån och dödade passageraren och uppmanade honom att ringa räddningstjänsten.

Polisen i Ban Bueng sa att de skulle förhöra den överlevande lastbilschauffören för att se om han verkligen körde då han var dåsig.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.