Framgångsrika far och son-team fortsätter stolt familjearv med kommande öppning av Andaz Pattaya Jomtien Beach – det första Andaz-hotellet i Thailand

Bangkok, Thailand:Â När Andaz Pattaya Jomtien Beach, Hyatts första Andaz-hotell någonsin i Thailand, slår upp sina dörrar under fjärde kvartalet 4, kommer det inte bara att representera en viktig milstolpe i Thailands lyx- och livsstilshotellsektor; det kommer också att markera det senaste steget i affärsresan för ett mycket framgångsrikt far och son-team som är angelägna om att bygga vidare på sitt stolta familjearv.

Narit Chia-Apar, ägaren till Andaz Pattaya, och hans son, Mr. Chintat Chia-Apar, övervakar förvandlingen av sin familjegård – en fridfull 6.4 hektar stor tomt vid Tawanron Beach, mellan den populära stranden. semesternav Jomtien och den charmiga fiskebyn Bang Saray. Detta projekt på 150 miljoner USD, som leds av den prisbelönta arkitektfirman A49, syftar till att väva en lyxig livsstilsresort i världsklass med internationellt varumärke till en vacker strandnära miljö, välsignad med mogna träd och traditionella thailändska hus. Syftet är att visa upp destinationens autentiska själ och ge en känsla av "Thainess" till en ny generation av globala upptäcktsresande.

—Jag har en passion för denna vackra bit mark och träden som skyddar den. Det har alltid varit min dröm att använda denna speciella plats för att visa upp den naturliga skönheten i Na Jomtien-området, och jag är glad över att kunna uppnå detta med Andaz Pattaya. Med Thailand som helt har öppnat upp för internationella resor, är det nu den perfekta tiden att marknadsföra denna förtrollande, underutforskade del av Thailand till världen, säger Narit.

Chintat, som brinner för resor och håller fingret på pulsen med de senaste industritrenderna, tillade att att vara det första Andaz-märkta hotellet i Thailand skulle göra det möjligt för resorten att tillgodose den ökande efterfrågan på originella livsstilsupplevelser och uppfylla förväntningarna. av moderna resenärer.

"Andaz Pattaya kommer att bli ett unikt tillskott till Thailands gästfrihetsscen. Dagens resenärer vill vara anslutna till andan i sin destination, så Andaz-varumärket lovar att "att stimulera sinnena genom distinkt lokala upplevelser kommer att ligga i framkant på vår resort. Vi vill lyfta fram det rika arvet från denna fantastiska destination, samtidigt som vi erbjuder fantastiska faciliteter och inspirerande aktiviteter för alla gäster, från par och vänner till familjer till grupper. Min familj och jag är glada över att se vår vision bli verklighet, sa han.

Herr Narit fortsatte: "Med Pattaya City som redan har ett etablerat rykte som en mer livlig, mogen destination, tror vi att Na Jomtien kan särskilja sig som ett fräscht och autentiskt alternativ för natursökande och en lekplats för upptäckt och föryngring." €

Familjen Chia-Apar har nått stora framgångar med Seafresh Industry PCL, som grundades 1982 och är specialiserat på bearbetning och export av frysta räkor från Thailand. Sedan den grundades för 40 år sedan har denna verksamhet vuxit från klarhet till klarhet och sysselsätter nu över 3,000 XNUMX personer. Under den här resan har Seafresh aldrig tappat bort sina kärnvärden socialt ansvarstagande, att sätta människor först och marknadsföra Thailand på en global scen. Med lanseringen av Andaz Pattaya kommer Mr. Narit och Mr. Chintat att fortsätta denna stolta tradition och föra sina familjevärderingar till den thailändska besöksnäringen.

†Det finns ingen hemlighet i att driva ett framgångsrikt företag förutom flit, uthållighet och viljan och motivationen att fortsätta lära sig. Min personliga ledningsfilosofi är att vara uppmärksam på ditt folk. Utan bra människor är det svårt att vara framgångsrik och hållbar”, avslöjade Narit.

Andaz Pattaya kommer att bli en unik resort som förstärker Thailands hotellsektor. Vid ankomsten välkomnas gästerna till Rain Tree Court, som är centrerad kring ett imponerande inhemskt träd. Village Square är en barriärfri plats där människor kan interagera och varva ner, med fritt flödande allmänna utrymmen inklusive resortens centrum, lobbyn och Teak Lounge, plus ytterligare tre restauranger: Wok Wok, som specialiserar sig på thailändska och asiatiska wokrätter, La Cucina, en äkta italiensk trattoria, och Village Butcher, ett steakhouse där förstklassigt kött tillagas på en kolgrill. Fish Club är en avslappnad fisk- och skaldjursrestaurang, strandbar och infinitypool som är den perfekta platsen för att koppla av och titta på solnedgången, eller till och med vara värd för poolfester och festivaler. Ytterligare två pooler erbjuder varierad avkoppling, inklusive en lugn varvpool och en friformspool bredvid barnklubben.

Det traditionella teakhuset har bevarats och restaurerats som ett tehus eller en plats för intima evenemang, och två andra två utsökta kulturarvshus har förvandlats till resortens mest uppskattade boende: en herrgård i XNUMX plan med fyra sovrum och en anda -Med sex sovrum Presidential Heritage House. Det övergripande målet är att låta resenärer ge sig ut på en upplevelserik resa och upptäcka Thailands östra kust, inte som turist, utan genom ögonen på familjen som har bott här i generationer.

För mer information, besök  www.hyatt.com/en-US/hotel/thailand/andaz-pattaya-jomtien-beach/utpaz.

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/