Lokala politiker och invånare firar full återöppning av det berömda nöjeskomplexet "Hollywood Pattaya" på lördag

Pattaya –

En grupp lokala politiker, regeringstjänstemän, entreprenörer och invånare samlades på lördagskvällen den 27 augusti för att fira Wichai Rodpias 67-årsdag, en tidigare medlem av Pattayas kommunfullmäktige, och återöppningen av "Hollywood Pattaya" efter att ha varit tillfälligt stängd på grund av covid-19 situationen.

Wichai, eller "Xia Chai Hollywood", erkändes som en av de erfarna före detta lokala politikerna som hjälpte till att utveckla staden Pattaya i mer än 30 år.

Vid hans födelsedagsevenemang anslöt sig också flera hedrade gäster till den fullständiga återöppningen av Hollywood Pattaya, det berömda nöjeskomplexet i Pattaya, efter att ha varit tillfälligt stängt i mer än två år på grund av regeringens förebyggande åtgärder för att minska spridningen av Covid-19 Coronavirus.

Eftersom landet nu är helt öppet för att välkomna utländska turister utan förebyggande krav på Covid-19, var återöppningen på lördagen en gynnsam dag för Hollywood Pattaya att erbjuda full underhållning även för turister. De flesta av de vanliga kunderna är utländska turister, inklusive från Sydkorea, Hongkong, Taiwan, Kina och Japan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.