Pattayas myndigheter kommer att starta ytterligare ett dräneringsprojekt på Soi Thepprasit 9

FOTO: PRPATTAYA

Pattaya —

Pattayas myndigheter startar ytterligare ett dräneringsprojekt som går från Soi Thepprasit 9 till Jomtien Beach, vilket orsakar en vägavstängning i 120 dagar.

Kiattisak Sriwongchai, Pattayas biträdande permanenta sekreterare, höll ett möte måndagen den 29 augusti för att diskutera konstruktionen av dräneringssystemet som skulle löpa från Soi Thepprasit 9 till Jomtien Beach.

FOTO: PRPATTAYA

Enligt Kiattisak hade Pattaya City anställt en entreprenör, LB Engineering Company, för att bygga en ny dräneringsledning som skulle ansluta Soi Thepprasit 9 och Jomtien Beach för effektivare översvämningskontroll, med start i september.

Projektet skulle dock avbryta trafiken runt byggarbetsplatsen, så det skulle bli en tillfällig vägavstängning från Jomtien Second Road, Soi 2, till Soi 11:s infart i 120 dagar. Pattayas myndigheter bad om ursäkt för besväret.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.