Lastbilen välter i Pattaya-området, föraren skyller på våt väg och säger att det inte var hans fel

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Banglamung, Chonburi —

En pickup välte i Chonburi enligt uppgift på grund av en våt väg.

Nongprues polis och räddningstjänster reagerade på en trafikolycka på väg 36 i Pong-distriktet Banglamung, Chonburi, idag den 1 september.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Bilen var en svart Toyota Cab pickup. Den hittades vält på den gräsbevuxna sidan av vägen med den 36-årige föraren Ekapong Phutthawong, infödd i Nan-provinsen, instängd inuti med sin oidentifierade kvinnliga vän.

Räddningstjänsten tog några minuter på sig att befria de två offren. Kvinnan sa att hon kände tryck över bröstet, så hon fördes till Banglamungs sjukhus tillsammans med Ekapong.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Enligt en polisrapport körde Ekapong från Sri Racha för att komma till sitt hem i Rayong-provinsen. Han hävdade att regnet öste ner i det ögonblicket och fick hans lastbil att snurra. Han körde sedan in i en lyktstolpe och välte. Han hävdade att problemet inte var hans fel, utan regnet och den våta vägen.

Polisen i Nongprue sa att de skulle granska CCTV-kameror för att hitta orsaken till olyckan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.